AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bütçesinin daralacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında bacak kılı kesmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarının döküldüğünü görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına inanılır.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarında kıllar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı almak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bacağını kıllı görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir