AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı çorba içmek

Kahve falında kıllı çorba içmek

Kahve falında kıllı çorba içmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, zor bir döneme gireceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı çorba içmek gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Kahve falında kıllı çorba içmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday çorbası içmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün çorbası içmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çorba içmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine işarettir.

Kahve falında balık çorbası içmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohutlu çorba içmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir