AnaSayfa / Genel / Kahve falında naneli çorba içmek

Kahve falında naneli çorba içmek

Kahve falında naneli çorba içmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, nahoş sözler işiteceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında naneli çorba içmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında nane çayı içmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli sigara içmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında nane likörü içmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane içmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane limon içmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında lokantada çorba içmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir