AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday çorbası içmek

Kahve falında buğday çorbası içmek

Kahve falında buğday çorbası içmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında buğday çorbası içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında buğday çorbası içmek malların çoğalacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında buğday çorbası yapmak tüm isteklerine kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında buğday çorbası yemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında lokantada çorba içmek yanlış kararlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çorba içmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze çorbası içmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorba içmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir