AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş olmak

Kahve falında tıraş olmak

Kahve falında tıraş olmak sorunların çözüm bulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tıraş olmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında kaslari tıraş etmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine inanılır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek sağlık ve hayır getireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek rakipleri mağlup edeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği tıraş etmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir