AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini tıraş etmek

Kahve falında ölü birini tıraş etmek

Kahve falında ölü birini tıraş etmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, huzura erileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini tıraş etmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında ölü birini tıraş etmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında usturayla tıraş olmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının tıraş olmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulur.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir