AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılları kesmek

Kahve falında kılları kesmek

Kahve falında kılları kesmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, şifaya kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, rızkın genişleyeceğine, dertlerinin artacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılları kesmek gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kılı kesmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kılını kesmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek evlerine dünürcü geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılı kesmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir