AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılı kesmek

Kahve falında kılı kesmek

Kahve falında kılı kesmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kılı kesmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kıl kesmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kılı kesmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bacak kılı kesmek ismini herkese duyuracağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarını kesmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir