AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kılı kesmek

Kahve falında ayak kılı kesmek

Kahve falında ayak kılı kesmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, alim insanlardan sayılacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak kılı kesmek gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında ayak kıllarını kesmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak kılı kesmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek para ve zaman ayıracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, saadete ereceğine işarettir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek büyük kayıplara uğrayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kılları kesmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılı kesmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir