AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kılını kesmek

Kahve falında başkasının kılını kesmek

Kahve falında başkasının kılını kesmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kılını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek işlerinde kara geçeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl kesmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, nefsine yenileceğine inanılır.

Kahve falında kılı kesmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak kıllarını kesmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir