AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki kılları kesmek

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek evliyseniz eşle iyi geçime, işlerin toparlanacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, planların aksayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalettir.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kılını kesmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kılı kesmek maddi durumunuzun düzeleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kılları kesmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl kesmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kıllarını kesmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet eder.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir