AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut kıllarını kesmek

Kahve falında vücut kıllarını kesmek

Kahve falında vücut kıllarını kesmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktiviteler, fikir paylaşımları veya arkadaş gruplarıyla yapılacak planlar sırasında bazı ilişkileriniz güçlenebilir ya da ön plana çıkabilir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulur.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut kılı kesmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek içinin rahatlayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kesmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu kesmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir