AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kıl kesmek

Kahve falında vücudundan kıl kesmek

Kahve falında vücudundan kıl kesmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında vücut kılı kesmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek yaptığı hataları düzelteceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudu kesmek iş yerinde çok zarar edileceğine, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu kesmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir