AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise çanı görmek

Kahve falında kilise çanı görmek

Kahve falında kilise çanı görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, pişman olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında kilise çanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında kilise çan sesi duymak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı duymak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çan fıstığı yemek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çan görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan çanı görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Kahve falında çan görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret eder.

Kahve falında keçi çanı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir