AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan kilise görmek

Kahve falında uzaktan kilise görmek

Kahve falında uzaktan kilise görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan kilise gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Kahve falında uzaktan kilise görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede fatiha okumak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede yemek yemek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini kilise görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kilisede rahip görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında kiliseden kovulmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir