AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve kilise görmek

Kahve falında cami ve kilise görmek

Kahve falında cami ve kilise görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendisi için mal mülk alacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami ve kilise gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında kilise ve cami görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek düşmanlarımızı alt etmeye, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Kahve falında cami ve kilise görmek kötü günlerin biteceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında cami kilise görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede uyumak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında kiliseye gitmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiliseden kaçmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir