AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede görmek

Kahve falında kilisede görmek

Kahve falında kilisede görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, güven kaybına uğrayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ünleneceğine yorulur.

Kahve falında kilisede gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kiliseyi gezmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış kilise görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kilise yıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında hristiyan kilise görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise papaz görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında kiliseye saklanmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kilise görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiliseden çıkmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir