AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede mum dikmek

Kahve falında kilisede mum dikmek

Kahve falında kilisede mum dikmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede mum dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında kilisede mum dikmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında kilise mumu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında kilisede mum yakmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara mum dikmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilise bahçesi görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede yatmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede evlenmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir