AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseye gitmek

Kahve falında kiliseye gitmek

Kahve falında kiliseye gitmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kiliseye gitmek gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kilise gitmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kiliseye gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çanı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Kahve falında kilisede oturmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında kilisede gezmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan kilise görmek kazancın katlanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Kahve falında kilisede dua etmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir