AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise gitmek

Kahve falında kilise gitmek

Kahve falında kilise gitmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, canının kıymetini bileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise gitmek gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında kiliseye gitmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, başarılarının devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise gitmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kilise düğünü görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kilisede ayin yapmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında evini kilise görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede oturmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kilise görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir