AnaSayfa / Genel / Kahve falında meryem ana kilisesini görmek

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında meryem ana kilisesini gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz anası öldürmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz deniz anası görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Kahve falında anadan doğma görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zöhre anayı görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ana görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini anadan üryan görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında fatma anayı görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir