AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede oturmak

Kahve falında kilisede oturmak

Kahve falında kilisede oturmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede oturmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında kilisede oturmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine inanılır.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek hoşluk içinde olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına tabir olunur.

Kahve falında harabe kilise görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Kahve falında kilisede dua okumak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede ayin yapmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede yatmak onlar sayesinde kalkınacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede bulunmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hem eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında kilisede yıkanmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir