AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede gezmek

Kahve falında kilisede gezmek

Kahve falında kilisede gezmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede gezmek gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında kilisede gezmek yeni bir araca sahip olunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kilise gezmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kiliseyi gezmek anne babaya müjde verileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında kilisede yatmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisenin içinde olmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede dua okumak hayallerine ulaşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kilise yıkmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Kahve falında kiliseye sığınmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir