AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek

Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek

Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede abdest almak yol göstereceğine ve şifa olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kilise ziyaret etmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede dua etmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kilise görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kilise kapısı görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında kiliseyi gezmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir