AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise ziyaret etmek

Kahve falında kilise ziyaret etmek

Kahve falında kilise ziyaret etmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, rahat rahat yaşayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kilise ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise ziyaret etmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kilisede görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulur.

Kahve falında kilisede namaz kılmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eski bir kilise görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise bahçesi görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında kilise çan sesi duymak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisenin yandığını görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir