AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseyi gezmek

Kahve falında kiliseyi gezmek

Kahve falında kiliseyi gezmek fakirlikten kurtulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiliseyi gezmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında kilise gezmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiliseyi gezmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede gezmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kilise ziyaret etmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede cenaze görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cami kilise görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kilise bahçesi görmek servet sahibi olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir