AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, keyfinin olmayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında cami kilise görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami ve kilise görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında kilise ve cami görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede mum yakmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede mum dikmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede kutsanmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir