AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış kilise görmek

Kahve falında yanmış kilise görmek

Kahve falında yanmış kilise görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış kilise gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında yanmış kilise görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede ayin görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede kutsanmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede ezan okumak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kilise çanı görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Kahve falında kilise görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kilisede ibadet etmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir