AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede yemek yemek

Kahve falında kilisede yemek yemek

Kahve falında kilisede yemek yemek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede yemek yemek gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Kahve falında kilisede yemek yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede ezan okumak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiliseyi gezmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede nikah görmek giderileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede düğün görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede uyumak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında kiliseye saklanmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede cenaze görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir