AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede nikah görmek

Kahve falında kilisede nikah görmek

Kahve falında kilisede nikah görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, beklenilen takdiri alacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işarettir.

Kahve falında kilisede nikah gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında kilisede nikah görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan kilise görmek sağlığın bozulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kilisede kuran okumak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisede evlendiğini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kilise çanı duymak elinin döneceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede rahip görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında kilise gezmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede gezmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir