AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede cenaze görmek

Kahve falında kilisede cenaze görmek

Kahve falında kilisede cenaze görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok iyi şeylere, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kilisede cenaze gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında kilisede cenaze görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kilisede papaz görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede oturmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede ibadet etmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kilise gezmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek söz ve yetki sahibi olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında evini kilise görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir