AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede düğün görmek

Kahve falında kilisede düğün görmek

Kahve falında kilisede düğün görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, bolluk içinde yaşayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında kilisede düğün gördüyseniz:

  • Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında kilisede düğün görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

Kahve falında kilise düğünü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan kilise görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış kilise görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi kilise görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisenin içinde olmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında kilisede olmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir