AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisenin içinde olmak

Kahve falında kilisenin içinde olmak

Kahve falında kilisenin içinde olmak büyük rahatlık yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, huzur ve saadet bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisenin içinde olmak gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Kahve falında kilisenin içinde olmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kilisenin yıkıldığını görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kiliseden kaçmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede fatiha okumak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami ve kilise görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise kapısı görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami kilise görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir