AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede olmak

Kahve falında kilisede olmak

Kahve falında kilisede olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede olmak gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında kilisede evlenmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiliseye saklanmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kilise düğünü görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kilise çanı duymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Kahve falında kiliseden kaçmak küskünlük yaşanacağına, alanında marka bir isim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede abdest almak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kilisede papaz görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kilisede ibadet etmek bir ortaklık kurulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir