AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise düğünü görmek

Kahve falında kilise düğünü görmek

Kahve falında kilise düğünü görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sorununu kolayca çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise düğünü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında kilise düğünü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede düğün görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında tarihi kilise görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kısmetinizin açılacağına delalettir.

Kahve falında kilise soymak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan kilise görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede evlendiğini görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir