AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hastalıklarının azalacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iyi habere alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek zorlukları teker teker aşacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına yorulur.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek inancından sapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek büyük atılımlar yapacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir