AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken kurtulmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek itibarını zedeleyeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir