AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek sorunların günden güne daha da artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir