AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir fitne çıkarmaya, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir