AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisenin yandığını görmek

Kahve falında kilisenin yandığını görmek

Kahve falında kilisenin yandığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kilisenin yandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kilisenin yandığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kilise papaz görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi kilise görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulur.

Kahve falında kilisede mum yakmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kilise görmek bolluğun sürekli olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret eder.

Kahve falında hristiyan kilise görmek o masumların bedduasını alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kilisede görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kilisede gezmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir