AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise bahçesi görmek

Kahve falında kilise bahçesi görmek

Kahve falında kilise bahçesi görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rütbe alacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kilise bahçesi gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kilise bahçesi görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilise kapısı görmek sorunların ortadan kalkacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise papaz görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiliseye saklanmak büyük bir proje ortaya koyacağına, istediği gibi hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilise ve cami görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisede rahip görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir