AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kilisede görmek

Kahve falında kendini kilisede görmek

Kahve falında kendini kilisede görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kilisede gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında kilisede yatmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kiliseden kovulmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede gezmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kiliseye saklanmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kilise çanı duymak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede ibadet etmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir