AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, alkış alacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında kiliseyi ziyaret etmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise ziyaret etmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede gezmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede evlendiğini görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiliseye saklanmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, önünü göremez olacağına delalettir.

Kahve falında kilisede kuran okumak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Kahve falında kilisede yatmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kilise temizlemek şanslı günlerin kapıda olduğuna, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir