AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim sermek

Kahve falında kilim sermek

Kahve falında kilim sermek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilim sermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kilim sermek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında halı kilim sermek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Kahve falında hasır kilim görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli kilim görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında halı kilim almak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek malının da hiç olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında eski halı kilim görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli kilim görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir