AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kilim görmek

Kahve falında uzun kilim görmek

Kahve falında uzun kilim görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kilim gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında uzun kilim görmek haram mala, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kilim görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında halı kilim görmek sağlık sorunlarının artacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim almak maddi konularda zayıf düşeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında kilim yıkamak yorgun ve gergin günler geçireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında siyah kilim görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilim katlamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir