AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim dokumak

Kahve falında kilim dokumak

Kahve falında kilim dokumak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, eşyaların yenileneceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilim dokumak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında kilim dokumak korkularının sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında dantel dokumak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek halı dokumak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip dokumak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü dokumak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz halı dokumak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasır dokumak evde dinlenmek zorunda olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çul dokumak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir