AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıfsız yorgan görmek

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işyerini kapatacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yorgan gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yorgan kılıfı görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yorgan kılıfı dikmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon kılıfı almak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık kılıfı görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir