AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk kılıfı görmek

Kahve falında koltuk kılıfı görmek

Kahve falında koltuk kılıfı görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aşının da çoğalacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, güzel bir iş fırsatına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında koltuk kılıfı gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk kılıfı görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah kılıfı görmek geniş bir rızka kavuşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba kılıfı görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı almak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ufkunun açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir