AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük kılıfı görmek

Kahve falında gözlük kılıfı görmek

Kahve falında gözlük kılıfı görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hırsızlık yapacağına, duaların kabul olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında gözlük kılıfı gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında gözlük kılıfı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kılıfı görmek kötü duygularını yeneceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında telefon kılıfı almak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah kılıfı görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir