AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kılıfı görmek

Kahve falında yastık kılıfı görmek

Kahve falında yastık kılıfı görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek güzel sözler işiteceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı almak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına işarettir.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında yastık kılıfı görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek aileyle iş yapmayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir